ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

O ξεχασιάρης Θωμάς Λιακουνάκος!..

Είναι ένας από τους πλουσιότερους Ελληνες κι αρνείται να αποπληρώσει όσα χρωστάει στους εργαζόμενους!..
Ο λόγος για τον μεγαλοεπιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο και ιδιοκτήτη της εφημερίδας Κέρδος, που καταγγέλεται από την ΕΣΗΕΑ για αδιαλλαξία και αφερεγγυότητα.
Οι εργαζόμενοι στο «Κέρδος», μετά από απεργιακές κινητοποιήσεις δύο μηνών, εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι από τον Απρίλιο 2013 (4,5 μήνες) και με οφειλές, λόγω μη εφαρμογής των ΣΣΕ και της παράνομης μονομερούς μείωσης των μισθών τους, σύμφωνα με απόφαση του ΣΕΠΕ και γνωμοδότηση του υπ. Εργασίας.
Έως και σήμερα η εργοδοσία εμφανίζεται ασυνεπής ακόμη και ως προς τις ίδιες της τις..
δεσμεύσεις ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Εργασίας, στο πλαίσιο των δύο τριμερών συσκέψεων που έγιναν τον Οκτώβριο.
Η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Κέρδος», δυστυχώς, ξεχνά(;) τις επί δεκαετίες κερδοφόρες οικονομικές της χρήσεις. Ο βασικός μέτοχος, μεγαλοεπιχειρηματίας και ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες, κ. Θωμάς Λιακουνάκος, ενώ φέρεται να λαμβάνει χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο (ΕΟΠΥΥ), αρνείται πεισματικά να προχωρήσει στην αποπληρωμή των οφειλομένων του στους εργαζομένους.