ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Συναυλία στο Πολυτεχνείο για την ΕΡΤ

Πέντε μήνες συμπληρώθηκαν από την «κατάργηση» της ΕΡΤ −για να ικανοποιηθούν τροϊκανές επιταγές− και το μαύρο στις οθόνες. Την… επέτειο τη γιόρτασε η κυβέρνηση μερικές μέρες πριν, με την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, θυμίζοντας μια ακόμη εισβολή, αυτήν στο Πολυτεχνείο, πάλι τέτοιες μέρες, πριν από 40 χρόνια.
Η κυβερνητική αυθαιρεσία συνεχίστηκε και το απόγευμα του Σαββάτου με τον προπηλακισμό βουλευτών αλλά και του Προέδρου της ΠΟΕΣΥ, που θέλησαν να προστατεύσουν τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής από πιθανή προβοκάτσια, μετά την είσοδο στο Ραδιομέγαρο δύο τεχνικών της ΔΤ, συνοδεία αστυνομικών.
Η άμεση απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων, που κρατάνε υπό κατάληψη το Ραδιομέγαρο.. χωρίς εισαγγελική εντολή, είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας και των διεθνών συνδικαλιστικών δημοσιογραφικών ομοσπονδιών.
Η ΠΟΕΣΥ μαζί με την ΠΟΣΠΕΡΤ και την ΠΟΕΠΤΥΜ επαναλαμβάνει ότι μοναδικός νόμιμος φορέας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι η ΕΡΤ και ο αγώνας για την επαναλειτουργία της θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωσή του.
Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, στις 12μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων της ΕΡΤ, των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου, της ΟΛΜΕ, των σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων που πλήττονται από τις μνημονιακές απάνθρωπες πολιτικές.
Την ίδια μέρα (Πέμπτη 14/11), στις 7μμ, θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και του Πολυτεχνείου.