ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Οι απολυμένοι στοιχειώνουν τo κτίριο της Μιχαλακοπούλου

Ο Ψυχάρης το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στη Χρήστου Λαδά!

Από τους 1.300 εργαζόμενους που είχε ο ΔΟΛ πριν λίγα χρόνια ζήτημα να μείνουν 500 με 550 άτομα στη δούλεψη του Σταύρου Ψυχάρη. Τα τελευταία 3 χρόνια από την γαλέρα του ΔΟΛ έχουν απολυθεί περίπου 700 εργαζόμενοι με αποτέλεσμα τα γραφεία σε όλους τους ορόφους της Μιχαλακοπούλου να χάσκουν και να μοιάζουν στοιχειωμένα.
Οι επιτελείς του Ψυχάρη με τις ενοποιήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων προσπαθούν να κάνουν αναδιάταξη του χώρου μεταφέροντας απροειδοποίητα εργαζόμενους από τον έναν όροφο στον άλλο. Μάλιστα δεν τους δίνουν καν  χρόνο να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Τώρα τελευταία ακούγεται εντόνως ότι οι χώροι της Μιχαλακοπούλου 80 είναι πλέον πολύ μεγάλοι για τόσους λίγους εργαζόμενους και οι σύμβουλοι λένε πως κάτι θα πρέπει να γίνει προκειμένου..
να αξιοποιηθούν (υπενοικιαστούν) κάποιοι όροφοι. Αφού οι εργαζόμενοι μπορούν να χωρέσουν άνετα στους δύο από του 5 ορόφους του κτιρίου καλό, λέει, θα ήταν να υπενοικιαστούν οι υπόλοιποι τρεις και το ισόγειο.
Βέβαια στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση να επιστρέψει ο ΔΟΛ στο κτίριο Χρήστου Λαδά . Μάλιστα στη λήψη αυτής της απόφασης συνηγορεί – όπως γράφει και το enimerosi24- και το γεγονός της αδυναμίας της εταιρείας να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του συμβολαίου που έχει με την Εθνική Τράπεζα.