ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Πάγκαλος περιφέρεται στα ΜΜΕ όπως η αρκούδα του γύφτου στα πανηγύρια...

"Αρκετά προκάλεσε ο κ. Πάγκαλος. Πρέπει να φροντίσουν οι άνθρωποι που τον αγαπούν, να τον «αποσύρουν». Πρέπει να σταματήσει να περιφέρεται στα ΜΜΕ ως η «αρκούδα» του τσιγγάνου".
Ετσι καταλήγει το εύστοχο άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου στην εφημερίδα «Εθνος» που αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Χωρίς αμφιβολία η ιστορία θα γράψει τα έργα και τις ημέρες του Θεόδωρου Πάγκαλου. Εχει να επιδείξει μία «λαμπρή» καριέρα πλήρη με λάθη που κόστισαν στη χώρα, με αστεία και ανέκδοτα με τα οποία γελά μόνο ο ίδιος, με φραστικές «ρουκέτες» που έχουν στόχο «συντρόφους» του και αντιπάλους.
Οι δημοσιογράφοι που τον καλούν στα τηλεοπτικά «παράθυρα» και στις ραδιοφωνικές εκπομπές τους επιδιώκουν μέσα από τις συνεντεύξεις την πρόκληση φασαρίας. Νιώθω να τον μετατρέπουν σε...
αρκούδα και να τον σέρνουν στα πανηγύρια για να χορέψει. Είναι κρίμα. Πρόκειται όντως για πανέξυπνο άνθρωπο, που δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη ρημάδα την εξυπνάδα του προς όφελος της Ελλάδας. δάφους. Αρκετά προκάλεσε ο κ. Πάγκαλος."
- διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου