ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τάκης Μπαλτάκος: Τα ντοκουμέντα ενός σκανδάλου!

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του διορισµού του υιού Μπαλτάκου στο Λιµενικό...

Του Παναγιώτη Τζένου

Νέα, συγκλονιστικά στοιχεία και έγγραφα-ντοκουµέντα έρχονται στο φως της δηµοσιότητας για τη σκανδαλώδη υπόθεση διορισµού του υιού Μπαλτάκου στο Λιµενικό, η οποία ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων από τα ΜΜΕ, αλλά και την αντιπολίτευση.
Ταυτόχρονα, αποκαλύπτονται οι δύο φωτογραφικές διατάξεις επί υπουργίας Κ. Μουσουρούλη στο υπ. Ναυτιλίας, οι οποίες προκαλούν τεράστια ερωτηµατικά και απαιτούν την άµεση παρέµβαση του Μεγάρου Μαξίµου. Με την πρώτη οι επιλαχόντες που υπερπήδησε ο υιός Μπαλτάκος στον.. 
διαγωνισµό θεωρήθηκαν ως νέα σειρά - πράγµα πρωτοφανές στα δεδοµένα των διαγωνισµών, προφανώς για να κοπάσουν οι αντιδράσεις. Με τη δεύτερη, η οποία δηµοσιεύθηκε στο… ίδιο ΦΕΚ, ο νεαρός ∆ηµήτριος-Γεώργιος, υιός του ισχυρού άνδρα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, κατάφερε να τοποθετηθεί µετά την αποφοίτησή του στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ., παρακάµπτοντας για πρώτη φορά την υποχρέωση τριετούς παραµονής στην παραµεθόριο.
Υπενθυµίζεται ότι ο νεαρός Μπαλτάκος στον διαγωνισµό των σηµαιοφόρων του Λ.Σ. είχε αποτύχει στο ∆ιοικητικό ∆ίκαιο, καθώς είχε βαθµολογηθεί µε 8 (οκτώ), ενώ είχε κοπεί και δεύτερη φορά µετά και την απόφαση του ΑΣΕΠ για αναβαθµολόγηση του γραπτού.
- διαβάστε περισσότερα και δείτε όλα τα έγγραφα εδώ