ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το ΚΚΕ γεννά Μπογιόπουλους

Έχοντας ελλιπή γνώση και πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στο Γ’ μέρος της Μπογιοπουλιάδας παρεμβαίνω με τον λίγο ιερόσυλο τίτλο του κειμένου για να θέσω κάποια επί της ουσίας ζητήματα:
1. Ό,τι ακολουθεί με κάτι που έχει σχέση με τον Μπογιόπουλο δεν ταιριάζει καθόλου με την ηθική ή τον τρόπο σκέψης των κομμουνιστών. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερόμαστε κατινίστικα, είτε υποστηρίζουμε τη μία είτε την άλλη άποψη. Αναρτήσεις με κατηγορίες, υπονοούμενα, λάσπη και τέτοια ταιριάζουν σε μια κιτρινίστικη λογική παρασκηνίου και εσφαλμένης αντίληψης σχετικά με το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους ζητήματα. Ταιριάζουν σε άλλους πολιτικούς χώρους και κόμματα.
2. Ο Μπογιόπουλος είναι ικανότατος. Για χρόνια αποτελούσε ένα επικοινωνιακό κόσμημα για
το ΚΚΕ. Το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα είναι κάτι που γνωρίζουν λίγοι άνθρωποι και αν κρίνουν ότι πρέπει να μιλήσουν ας το κάνουν.
3. Σε κάθε επεισόδιο του σίριαλ υπάρχει η τάση να εμφανίζεται ο Μπογιόπουλος ως ο μάρτυρας του κομμουνισμού που οδηγείται στη σφαγή από την αδίστακτη ηγεσία του κόμματος επειδή είναι ισχυρή προσωπικότητα. Ως τέτοια μάλλον δεν έχει ανάγκη από τους αυτόκλητους προστάτες του.
4. Η αγάπη που τρέφουν όλοι αυτοί στον Μπογιόπουλο είναι ψεύτικη και υποκριτική. Τον εκτιμούν, τον αναπαράγουν, τον θαυμάζουν αλλά ταυτόχρονα μισουν, απαξιώνουν και πολεμούν με κάθε τρόπο το κόμμα το οποίο ο ίδιος υπηρετεί, λασπολογούν συχνά εναντίον της ιδεολογίας που ο ίδιος πιστεύει και εκφράζει και συστηματικά βάλλουν κατά των συντρόφων του. Ωραία εκτίμηση!
5. Το σημαντικότερο θέμα είναι οι ατομικές συμβάσεις. Όμως όπως όλοι γνωρίζουν, ακόμα και αυτοί που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν, οι συζητήσεις για τέτοια ζητήματα δεν γίνονται με post like share και tweet. Το ΚΚΕ είναι κόμμα με όργανα και αρχές λειτουργίας. Δεν είναι ομιλος προβληματισμού ούτε η Πρωτοβουλία των 666 για την διάσωση της Όπως Μπαίνεις Κεντροαριστεράς.
- 2310net