ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

1.250.000 παρακολούθησαν το δελτίο ειδήσεων των εργαζόμενων της ΕΡΤ με φόντο τα ΜΑΤ

 (video)
Εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ με φόντο τα ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε γύρω στις 9μ.μ. από το πεζοδρόμιο μπροστά από το ραδιομέγαρο. Με ελάχιστα μέσα, το διαδίκτυο και αναμετάδοση από την ΕΡΤ3, αλλά κυρίως με την ένθερμη συμπαράσταση και  τα χειροκροτήματα των ανθρώπων που έσπευσαν στο ραδιομέγαρο να δηλώσουν για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε ένα πραγματικά μοναδικό και ιστορικό δελτίο ειδήσεων με φόντο τα ΜΑΤ...
Στο δελτίο ειδήσεων που χαρακτηριζόταν από άρτιο επαγγελματισμό παραβρέθηκαν οι βουλευτές: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νάντια Βαλαβάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Θρ. Φωτεινός από τη ΔΗΜΑΡ και η Ρ. Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι "η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνεται στην.. 
κυβέρνηση αλλά στη συνείδηση της κοινωνίας και την παγκόσμια κοινή γνώμη που πρέπει να αντιδράσει απέναντι στο βιασμό που υφίσταται η ελληνική δημοκρατία και η ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα." Η Ν. Βαλαβάνη σημείωσε ότι η σημερινή πρωινή επίθεση της αστυνομίας στην ΕΡΤ αποτελεί επίθεση ενάντια στη δημοκρατία και τη δημοκρατική νομιμότητα. Τέλος, η Ρ. Μακρή  δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας σημειωθεί ότι την ώρα που μεταδίδονταν το δελτίο των εργαζομένων, άνδρες της αστυνομίας αφαιρούσαν τα πανό διαμαρτυρίας από το κτίριο της ΕΡΤ.
Η πλέον όμως αισιόδοξη πλευρά είναι ότι ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης απ' όλη την Ελλάδα έχει δημιουργηθεί μετά την πρωινή εισβολή της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων παρακολούθησαν 1.250.000 θεατές διαδικτυακά.



Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα συνεχίσουν να μεταδίδουν από το πεζοδρόμιο το δελτίο ειδήσεων καταγγέλλοντας παράλληλα την προσπάθεια της κυβέρνησης να τους διχάσει καθώς αναμένεται η άμεση παράδοση του κτιρίου και η προσέλευση εργαζόμενων της Δ.Τ.
Κλείνοντας το δελτίο ειδήσεων η Αγλ. Κυρίτση συμπλήρωσε: "Ο καιρός είναι με το μέρος μας, είμαστε εδώ και σας θέλουμε και εσάς κοντά μας." ενώ ακουγόταν το γνωστό σε όλους μας, σήμα της ΕΡΤ εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.
- avgi.gr