ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Κι όμως κάποιοι ψήφισαν «ναι στην ΕΣΗΕΑ για εκπρόσωπο της Δ.Τ.

Οι πληροφορίες τελικά αποδείχθηκαν ολόσωστες. Ήταν πολλοί οι συνδικαλιστές που είχαν ενδιαφέρον να αναγνωρισθεί η Δ.Τ ως τηλεοπτικό φορέας και ΜΜΕ. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει εταιρεία, ελέγχεται απευθείας από το υπουργείο Οικονομικών και τον υφυπουργό Δ.Τ.
Φαίνεται πως έπαιξε ρόλο που η Δ.Τ, δηλαδή το υπ. Οικονομικών(!) έστειλε μισθολογικές καταστάσεις των συμβασιούχων δημοσιογράφων(καμία σχέση με συλλογική σύμβαση εργασίας) στην ΕΣΗΕΑ, την ημέρα που οι "126" κατέθεσαν επιστολή στο ΔΣ με την οποία ζητούσαν εκλογές για την εκλογή συνδικαλιστικού εκπροσώπου. Στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ λοιπόν το σκόρ ήρθε 5-5. Ένα μέλος έλειπε, ο..
Δ. Τσαλαπάτης και έτσι οι ψήφοι των μελών του ΔΣ μοιράστηκαν.
Υπέρ της εκπροσώπησης όπως μαθαίνουμε τάχθηκαν οι των παρατάξεων Ενωμένοι Δημοσιογράφοι (Μαρία Αντωνιάδου, Μ. Διόγος), Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία (Π. Σόμπολος), σύνολο 5 μέλη. Κατά ψήφισαν οι παρατάξεις Συσπείρωση, Μαχόμενη Δημοσιογραφία και Δημοσιογραφική Συνεργασία.
Το θέμα θα ξανασυζητηθεί σε νέα συνεδρίαση.
- από το greektv