ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αποκλεισμός της ΕΡΤ από κλούβες των ΜΑΤ!

Γνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο εκκένωσης του κτιρίου της Αγίας Παρασκευής;

Αληθεύει άραγε αυτό που γράφει ο Νίκος Νικητέας στο enimerosi24 περί ενημέρωσης όλων των κομμάτων -και του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου- περί του σχεδίου εκκένωσης του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή;

"Μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενημερωμένος για το σχέδιο εκκένωσης του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, για να μην έχουν να λένε στην Κουμουνδούρου ότι δεν ήξεραν, (που θα το λένε)! Φυσικά, η ενημέρωση δεν είχε επίσημο χαρακτήρα. Η κυβερνητική πλευρά όμως, που έχει και την πρωτοβουλία των κινήσεων, φρόντισε το σχέδιο που θα ακολουθήσει, να περιέλθει εις γνώσιν συγκεκριμένων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Για αυτό – αν δεν μάς προλάβουν οι..
εξελίξεις – μην περιμένετε εντυπωσιακές εικόνες από την εισβολή! Για ευνόητους λόγους η κυβερνητική πλειοψηφία δεν επιθυμεί τσαμπουκάδες και χρήση βίας!
Άλλωστε, το σχέδιο εκκένωσης δεν προβλέπει καν εισβολή στο κτίριο με την κυριολεκτική έννοια του όρου! Αντίθετα, κάποιος εισαγγελέας θα μεταβεί στην ΕΡΤ και θα επιδώσει προσωπικά το σχετικό αίτημα εκκένωσης, ορίζοντας συγκεκριμένη προθεσμία (περίπου δύο ημερών). Στην περίπτωση που εκπνεύσει η προθεσμία και δεν εκκενωθεί το κτίριο, το επόμενο βήμα – σύμφωνα με το σχέδιο – είναι η περικύκλωση των εγκαταστάσεων από κλούβες των ΜΑΤ, με εντολή την απαγόρευση εισόδου σε όλους. Στόχος, να μπλοκάρουν την πρόσβαση των καλεσμένων στις εκπομπές, των καλλιτεχνών στα events και του κοινού. Επιπλέον, όσοι από τους καταληψίες βγαίνουν από το κτίριο, δεν θα έχουν δυνατότητα επιστροφής."