ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πυργιώτη: Δεν είναι άντρας ο Κασιδιάρης...

Ο Χατζηνικολάου έπαιξε - κονσέρβα- συνέντευξη του Κασιδιάρη, την οποία κλήθηκαν να σχολιάσουν οι καλεσμένοι του.
Ο ίδιος, το βρήκε ελαφρώς unfair, καθώς ο Κασιδιάρης, θα άκουγε τα σχολιανά του -οπως τ' ακουσε- εν απουσία του.
Πάρα ταύτα το επέτρεψε.
Πρώτος, του τα 'χωσε ο Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τους ήπιους τόνους που είχε στη συνέντευξη ο Κασιδιάρης:  Είδαμε έναν θαυμαστή του Χίτλερ σε ρόλο Μαχάτμα Γκάντι.
 Στην συνένεντευξη, ο Κασιδιάρης χαρακτήρισε ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας, κυβέρνηση.. 
και δημοσιογράφους, που όλο αυτό το καιρό "παρουσίαζαν αυτά τα παιδιά σαν δολοφόνους".
Δήλωσε, "θα αντιδράσουμε με ψυχραιμία", επανέλαβε - παρότι ουδείς τον πιστεύει - πως ο Ρουπακιάς δεν ήταν μέλος της Χ.Α., και περιέγραψε την σκηνή που αντίκρισε στον τόπο της επίθεσης:  Ήμουν ο πρώτος που είδα την εικόνα της εκτέλεσης. Τα πτώματα ήταν ζεστά κάτω ακόμη. ήταν συγκλονιστικό. Βάζω τελεία εδώ.
Στάθης 
Μετά τον Παπαδημούλη, σχολίασε τη συνέντευξη  ο Στάθης: Το πρώτο καλό ήταν οτι ο Κασιδιάρης, δεν χαστούκισε τους ανθρώπους που του πήραν συνέντευξη.
Το δεύτερο, που έχω να παρατηρήσω είναι ότι, όταν σπρώχνει τους δημοσιογράφους, τους ... ριχνει κάτω η δύναμη της σκέψης του .
Παρουσιάστηκε με ύφος προσκόπου. Δεν με πείθει...


Φαήλος
Ο Κρανιδιώτης αρνηθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη, λέγοντας:  Εγώ έχω έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί του. Αλλά, ειρωνικά σχόλια σε απόντα δεν κάνω. Δεν είναι αντρίκιο.
Τσίμπησε ο Στάθης. "Ελπίζω να μην εννοείς εμένα".
"Οχι, δεν εννοώ εσένα", απάντησε ο Φαήλος.

Πυργιώτη
Με αφορμή την φράση του Κρανιδιώτη "δεν είναι αντρίκιο", η Μαριάννα Πυργιώτη κατέθεσε στην ομήγυρι μια ηχηρή δήλωση: Επειδη δεν είναι αντρας - ο Κασιδιάρης -  δικαιούμαι να λέω οτι θέλω.
 Αρκεί, να'ναι, μακριά...


- nonews-NEWS