ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Που πας ρε Χάρρυ;

Αγαπητέ κύριε Χάρρυ Κλυνν. Απλά να υποβάλουμε ένα ερώτημα: Ο Γιώργος Κουρής, έκλεισε δύο εφημερίδες και ένα κανάλι και άφησε στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς. Τόσο αυτοί, όσο και οι οικογένειές τους, εν μέσω κρίσης, κυριολεκτικά λιμοκτονούν. Ο υπόδικος εκδότης, που γελούσε κάθε πικραμένος όταν στην πρόσφατη παρωδία συνέντευξή του ισχυριζόταν ότι δεν χρωστάει σε κανέναν, αλλά και πως έχει δύο τρεις εταιρείες off shore, χρωστάει στα ασφαλιστικά ταμεία, στην εφορία και όπου μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Και ο ίδιος Χάρρυ Κλυνν, δεν έκλεισε την «Αυριανή» τον «Φίλαθλο», το «Άλτερ» και αποζημίωσε ως
έπρεπε το προσωπικό, αλλά άνοιξε μια καινούργια εταιρεία, για να εκδώσει μια νέα εφημερίδα, με..   μισθούς κατά το κέφι του και πληρωμές επίσης κατά το κέφι του.
Και εσύ Χάρρυ Κλυνν θα πας εκεί, στον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο Κουρή, τον υπόδικο Γιώργο Κουρή, που ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα αλλά βρήκε και πλήρωσε ως εγγύηση 300.000 ευρώ για να αποφυλακιστεί, για να κριτικάρεις, να σατιρίσεις και να καυτηριάσεις;
Το πρώτο και τελευταίο κείμενό σου, θα πρέπει να είναι για να καυτηριάσεις τον Γιώργο Κουρή, για όσες αδικίες έχει διαπράξει σε βάρος των εργαζομένων του. Εκτός και αν πείστηκες από τα παραμύθια του ότι αυτός καλοπλήρωνε με μισθούς του προέδρου των ΗΠΑ. Στην «Αυριανή τουλάχιστον, έδινε από τότε μνημονιακούς μισθούς. Δεν χρειάσθηκε να έρθει η Τρόικα για να τους επιβάλλει. Δεν έχει πληρώσεις τις εισφορές τους στα Ασφαλιστικά ταμεία, ούτε βέβαια τις υποχρεώσεις του στην εφορία.
Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν:
«Προς γαρ το τελευταίο εκβάν, έκαστο των πριν υπαρξάντων κρίνεται».
Και ορθώς, είχαν απόλυτο δίκιο.

Απλήρωτοι Δημοσιογράφοι "Αυριανής"