ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Καταγγέλουν τη διοίκηση του FLASH για γκεμπελικές μεθόδους

Κινητοποιήσεις με διαδοχικές στάσεις εργασίας από τεχνικούς και δημοσιογράφους για τις μαζικές απολύσεις

Tις απαράδεκτες απολύσεις (26 τον αριθμό) στον FLASH και τις γκεμπελικές μεθόδους της διοίκησης του ραδιοσταθμού καταγγέλλουν η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΣΠΕΡΤ και προχωρούν σε κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ομοφωνία των παρόντων μελών του, αποφάσισε ότι:
1.
Οι απολύσεις στον Ρ/Σ «FLASH» είναι απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση δεν θα περάσουν.
2. Για την ανάκλησή τους κηρύσσει διαδοχικές στάσεις εργασίας, σε συνεργασία με τους τεχνικούς της ΕΤΕΡ (Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας), όπως αποφάσισε η Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ στον Ρ/Σ «FLASH». Το πρόγραμμα των στάσεων εργασίας θα ανακοινώνεται καθημερινά και θα συνεχιστεί μέχρι την ανάκληση των απολύσεων.
3. Ειδικότερα για τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011 κηρύσσεται.. 3ωρη στάση εργασίας των συντακτών, που εργάζονται στον «FLASH», από τις 8 έως τις 11.00 το πρωί.
Την ίδια ώρα η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταδικάζει τις γκεμπελικές μεθόδους της διοίκησης του FLASH και στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ραδιοσταθμό, απαιτώντας την επιστροφή στην εργασία όλων των απολυθέντων.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καλεί την πολιτεία και τ’ αρμόδια όργανά της να δώσουν ένα τέλος στην εργοδοτική αυθαιρεσία του FLASH και έχει ήδη αποφασίσει να δώσει, με κάθε νόμιμο τρόπο, μαζί με τα σωματεία μέλη της, τον αγώνα για δικαίωμα στη δουλειά με αμοιβή και στις νόμιμες εργασιακές σχέσεις.