ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο Βενιζέλος μέσω twitter καλεί τους Αγανακτισμένους σε διάλογο!..

...ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΪΖΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ


«Θα ήθελα πολύ, με απόλυτο σεβασμό, να μιλήσω με τους "Αγανακτισμένους" και τους καλώ να έρθουν να μιλήσουμε σοβαρά στο υπουργείο Οικονομικών». Αυτό αναφέρει το μήνυμα τού υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου στο twitter που καλεί σε διάλογο τους πολίτες οι οποίοι συμμετέχουν στις διαδηλώσεις της πλατείας Συντάγματος.
Ο Βενιζέλος είδε και αποείδε και επέλεξε την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν και οι χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες ως τρόπο συννενόησης, μήπως και μπορέσει να εκτονώσει την κατάσταση... Την «πρόσκληση» έστειλε ο υπουργός ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο και την ώρα που το Σύνταγμα είχε πνιγεί στα δακρυγόνα!
Tην ίδια ώρα ο Βενιζέλος σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει από το κτίριο του υπουργείου στο Σύνταγμα επειδή λέει τον..ενοχλούν τα λέιζερ των αγανακτισμένων που «σημαδεύουν» τα παράθυρα του στρατηγείου του ενώ πρόβλημα υπάρχει κα με την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα δακρυγόνα.