ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Ψυχάρης είδε φίλους και γνωστούς κι έφυγε για Αμερική



Ούτε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ δεν είχε τόση πέραση, όση το γραφείο του Σταύρου Ψυχάρη τις τελευταίες ημέρες!
Το χορό άνοιξαν στην αρχή της περασμένης εβδομάδας ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Γιώργο και τον Ανδρέα, υιό Γιώργου, Κουρή και ακολούθησαν την περασμένη Πέμπτη το βράδυ ο Φώτης Μπόμπολας, ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» Γιάννης Φιλιππάκης και ο επικεφαλής των Αττικών Εκδόσεων Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Το αντικείμενο των συζητήσεων; Οποιος σας πει ότι ξέρει επακριβώς, θα σας πει ψέματα, μιας και δεν μιλάμε για ανθρώπους που επιδίδονται στην τέχνη του κουτσομπολιού. Από εκεί και πέρα βέβαια, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι η υπόθεση με τη διακίνηση του τύπου πρέπει να έπεσε στο τραπέζι, αλλά μην αναμένετε άμεσα εξελίξεις, καθώς ο ισχυρός ανήρ του ΔΟΛ επρόκειτο να αναχωρήσει για ολιγοήμερο ταξίδι στην Αμερική. Δεν αποκλείεται πάντως να κουβεντιάστηκαν και κάτι «απόνερα» από τη..διαχείριση του Alter που έφτασαν ώς την «Ιριδα».

Οφείλω να καταγράψω την είσοδο στο διοικητικό συμβούλιο του συγκροτήματος Λαμπράκη της Καίτης, αδελφής Βίκτωρα, Ρέστη. Εχει τη σημασία της, καθώς ο δραστήριος εφοπλιστής διατηρεί την πρωτοκαθεδρία σε θέματα day to day, χαράσσοντας παράλληλα και στρατηγική, αλλά εντός της οικογένειας (συν μητέρα, συν δύο αδελφές) η αρχή της ομοφωνίας τηρείται.

-από τα Μέσα & Media του Χρ. Ξανθάκη στην Κυρ. Ελευθεροτυπία