ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αναβολή για το Protagon Radio

Λίγο πριν βγει στον διαδικτυακό αέρα το Protagon Radio κατέβασε διακόπτες. Αναβάλλεται λοιπόν η έναρξη της λειτουργίας του -ήταν προγραμματισμένο να βγει αυτές τις μέρες- τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο.
Ποια είναι η αιτία; Βασικά, η οικονομική κρίση. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του υπό κατασκευή web radio του site Protagon, Κώστα Γιαννακίδη, η απουσία οικονομικών πόρων τους αναγκάζει να φρενάρουν τα όποια σχέδιά τους για την επένδυση. Οι χορηγίες ήταν από ελάχιστες έως μηδαμινές ώστε να υποστηρίξουν οικονομικά το εγχείρημα, χώρια το γεγονός ότι ήδη οι συντελεστές του site έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για την απόκτηση του απαραίτητου -ραδιοφωνικού- εξοπλισμού.
Ούτως ή άλλως οι καταστάσεις στη διαφήμιση είναι ζόρικες -απογοητευτικές θα έλεγα- προσθέστε όμως και το γεγονός πως μιλάμε για ένα καινούργιο προϊόν -τα web radios- το οποίο αντιμετωπίζεται ακόμα από την αγορά με κάποιου είδους καχυποψία. Ίδωμεν.


-Δ. Κανελλόπουλος
/ e-tetradio.gr