ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κι όμως ακόμη μεταδίδονται τα διαφημιστικά Γιαννίκου στο Αlter...

Τελικά δεν απέφυγε το Alter την προσφυγή στο άρθρο 99. Τούτο σημαίνει ότι εφόσον εγκριθεί η υπαγωγή η εταιρεία θα είναι προστατευμένη για ένα διάστημα από τις απαιτήσεις των πιστωτών, ωστόσο ταυτόχρονα θα πρέπει να καταθέσει σχέδιο αναδιάρθρωσης της επιχείρησης.
Mέσα στη βδομάδα εργαζόμενοι και επενδυτές θα συναντηθούν σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος, προκειμένου να απαναλειτουργήσει το κανάλι και να αρχίσει η αναδιάρθρωση και οι περικοπές.
Αυτό που προκαλεί ωστόσο εντύπωση είναι η εκκωφαντική σιωπή των μεγαλομετόχων Κουρή – Γιαννίκου, αλλά και η ανοχή των εργαζομένων, που όλο αυτό το διάστημα, δεν κατάφεραν να βρουν κοινό τόπο στους αγώνες τους και έμειναν αμέτοχοι να παρακολουθούν το κανάλι να βυθίζεται.
Είναι μάλιστα απορίας άξιο, πως επιτρέπουν ακόμη να μεταδίδονται τα διαφημιστικά των επιχειρήσεων του Κ. Γιαννίκου, ενώ οι όποιες προτάσεις για διαμαρτυρία έξω από τα θέατρα του επιχειρηματία ή για απεργιακά δελτία δεν βρήκαν καμία ανταπόκριση…
Κρίμα. Οι δημοσιογράφοι ενός ενημερωτικού σταθμού όφειλαν να δείξουν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.


- από το mediablog.gr