ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Με ποιούς καναλάρχες (δεν) συζητάει ο Χατζηνικολάου

Πολύς λόγος για την τηλεοπτική τύχη του Νίκου Χατζηνικολάου το τελευταίο διάστημα και με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στο ΑLTER. Κάποιοι γράφουν ότι θα συνεργαστεί με τον ΣΚΑΙ, αφού προηγουμένως, λέει, είχε και επαφές με τον Κυριακού του ΑΝΤ1 και πάει λέγοντας. Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο ΑLPHA καθώς με δηλώσεις του ο διευθυντής Παπαδρόσος στήριξε με θέρμη τον Αντώνη Σρόιτερ (αλήθεια για ποιό λόγο το έκανε; τρέχει τίποτε;) λέγοντας ότι δεν τον αλλάζει με τίποτε και για κανέναν.
Από την πλευρά του ο Χατζηνικολάου διαψεύδει τα όσα λέγονται και γράφονται περί επαφών και συζητήσεων με καναλάρχες για πιθανή συνεργασία μαζί τους, επισημαίνοντας, όπως γράφει το fimotro, ότι θα περιμένει υπομονετικά την 15η Ιουνίου οπότε και εκδικάζεται η αίτηση του Alter. Aνάλογα με τις εξελίξεις θα δρομολογήσει τις επόμενες τηλεοπτικές του κινήσεις.
Γεγονός είναι ότι ο Χατζηνικολάου δεν μπορεί πλέον να συνεργαστεί εύκολα με κανέναν τηλεοπτικό σταθμό διότι οι όροι που θέτει ή θα ήθελε να θέσει δεν γίνονται, υπό τις παρούσες συνθήκες, αποδεκτοί ούτε στο ένα δέκατο από τους καναλάρχες.
Το πιθανότερο είναι πως τόσο οι Αλαφούζοι όσο και ο Κυριακού προτιμούν τον Χατζηνικολάου εκτός τηλεοπτικού παιχνιδιού καθώς προφανώς ουδείς θέλει να τον έχει στα.. πόδια του με μια ανταγωνιστική εφημερίδα κυριακάτικη (απέναντι στην Καθημερινή) κι έναν άκρως ανταγωνιστικό ραδιοσταθμό (απέναντι σε ΣΚΑΙ 100.4 και ΑΝΤ1 radio). Και βέβαια δεν θα παραβλέπουν το γεγονός οτι ο Χατζηνικολάου θα θέλει να προωθήσει τηλεοπτικά τα Μέσα που διαθέτει…
Φυσικά μέσα στο ρευστό τοπίο της κρίσης κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις συμμαχίες, τις ισορροπίες και τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται στο χώρο των ΜΜΕ. Ουδείς μπορεί την εποχή του μνημονίου να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα σε άκρως ανταγωνιστικά Μέσα.

Υ.Γ: Πολύ πιο πιθανόν είναι να συνεργαστεί ο Χατζηνικολάου με το Mega και το Extra 3 παρά με οποιοδήποτε άλλο κανάλι.