ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αποκαταστάθηκε(;) το χάος με τα blogs

ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

Ενα σοβαρότατο πρόβλημα στην πλατφόρμα Blogger της Google έβγαλε εκτός λειτουργίας για περισσότερες από 24 ώρες όλα τα blogs σε όλο τον κόσμο. Αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μην μπορούμε να κάνουμε ενημερώσεις αλλά ταυτόχρονα να χαθούν μυστηριωδώς πολλές από τις αναρτήσεις μας.

Ο Blogger από αργά χθες το βράδυ λειτουργεί και πάλι αν και υπάρχουν πολλά προβλήματα. Η αναστάτωση είχε δημιουργηθεί ήδη από την Τετάρτη όταν η Google είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης. Τα προβλήματα λύθηκαν προσωρινά και την Παρασκευή η εταιρεία έβγαλε ξανά εκτός λειτουργίας χιλιάδες μπλογκ.
Σε ανακοίνωση της χθες λίγο μετά τις 20:30 η εταιρεία σημείωνε ότι η πλατφόρμα Βlogger λειτουργεί και πάλι αν και δεν έχουν αποκατασταθεί όλα τα δεδομένα.
Την Παρασκευή η εταιρεία απέσυρε προσωρινά όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν Τετάρτη και κυρίως Πέμπτη από κάποια ώρα και μετά. Κάποιες επανήλθαν και κάποιες (οι περισσότερες) όχι. Η Google εκτιμά ότι ένα.. πολύ μικρό μέρος των χρηστών της υπήρεσίας αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα με τους λογαριασμούς τους.