ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Home sweet home» για τη Τζένη και τον Πέτρο

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τον καναπέ του σπιτιού μου Παρασκευή βράδυ», γράφει η Τζένη Μπαλατσινού, στο προσωπικό της, ολοκαίνουργο site, που δείχνει σαν να ήρθε για να επιβεβαιώσει την απόφαση να σταθεί στο πλευρό του Πέτρου στις εκδοτικές αναζητήσεις της ΙΜΑΚΟ.
Θέλω να σας πω ότι την πιστεύω.
Κι εγώ, αν δεν ήμουν απολυμένη της ΙΜΑΚΟ, αν έμενα στο Παλιό Ψυχικό μέσα στο πράσινο, αν είχα χορτάσει το έξω στα καλύτερα ρεστοράν και μπαρ, αν πάντα απέφευγα να βγαίνω Παρασκευοσάββατα γιατί τότε κυκλοφορεί η πλέμπα - άσε που υπάρχει και κίνδυνος να σε πάρει το μάτι κάποιου από τους απολυμένους, Home sweet home θα έλεγα κάθε Παρασκευή. Και φυσικά, θα περνούσα το χρόνο μου, γράφοντας διάφορα... περισπούδαστα και κάνοντας αναρτήσεις.
Τις οποίες (αναρτήσεις) διαβάζοντας, διακρίνω ότι αδίκως της ασκήθηκε (της Τζένης) κριτική για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα εκδοτικά. Διότι, με μεταγενέστερη ανάρτηση, δίνει δείγμα γραφής: «Το πρωί αγόρασα φρέσκα λουλούδια από την αγαπημένη μου υπαίθρια αγορά. Πιστεύω ότι τα λουλούδια είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που ανανεώνει το σπίτι σε χρόνο dt, ειδικά αυτή την εποχή».
Ένα πούλιτζερ στα γρήγορα...

ΧΡ. ΑΝ / newpost.gr