ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ποιός τηλεαστέρας της ΕΡΤ ψάχνει να αγοράσει πτυχίο;

-από το μπλογκ anergoidimosiografoi

Ποιός γνωστός δημοσιογράφος που προσελήφθη σαν συμβασιούχος στην ΕΡΤ δήλωσε στο βιογραφικό του οτι διαθέτει πτυχίο πανεπιστημίου χωρίς να το διαθέτει στην πραγματικότητα;
Και να ήταν μόνο αυτό θα λέγαμε εντάξει ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Να προσπαθεί όμως εκ των υστέρων να αποκτήσει αυτό το πτυχίο με πλάγιο τρόπο είναι μεγάλη αλητεία και ξεφτίλα και δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι.
Απ όσο γνωρίζουμε λοιπόν ο γνωστός και ως κωλοτούμπας δημοσιογράφος (επειδή καταφέρνει πάντα να τα έχει καλά και με τη Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ, ένα πράγμα όπως έλεγαν παλιά και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ) προσπαθεί να πείσει την υπεύθυνη σπουδών γνωστής σχολής δημοσιογραφίας, να του.... "πουλήσει" ένα ρημαδοπτυχίο απο το πανεπιστήμιο που εκπροσωπεί ο εκπαιδευτικός όμιλος εδώ στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν οτι είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσο όσο γι αυτό το πτυχίο.
Έλα όμως που στον ίδιο εκπαιδευτικό όμιλο μαζί με τον κωλοτούμπα διδάσκει και κάποιος άλλος ικανότατος δημοσιογράφος που έχει γράψει πολλές χιλιάδες ώρες στο ρεπορτάζ και έμεινε εκτός στον πρόσφατο διαγωνισμό της ΕΡΤ με την αιτιολογία "δεν έχουμε που να σε εντάξουμε και γι αυτό σ αφησαμε απ έξω" και ο εν λόγω συνάδελφος είναι αποφασισμένος να κάνει... ρεπορτάζ με τα όσα τρελλά και απίθανα συνέβησαν στον πρόσφατο διαγωνισμό.
Εμείς απλά να συμπληρώσουμε οτι ο εν λόγω υποψήφιος αγοραστής πτυχίου μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί τα δύσκολα φοιτητικά του χρόνια που αναγκαζόταν, όπως έχει δηλώσει πολλάκις σε συνεντεύξεις του, να εργάζεται ως σερβιτόρος-γκαρσόνι για να βγάλει το ψωμί του. Ασχέτως αν το ψωμί στην πορεία έγινε παντεσπάνι και απο κάποια στιγμή κι έπειτα αστακός και χαβιάρι στα ακριβά εστιατόρια που συνηθίζει να σιτίζεται.