ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γ. Κουρής: Αν απεργήσετε τα κλείνω όλα!..

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΝΕΟ ΦΙΛΑΘΛΟ»

Σε αυτά δεν τον συναγωνίζεται κανένας τον Γιώργο Κουρή. Αφού πρώτα έβαλε πωλητήριο, κατόπιν έστειλε μήνυμα στους εργαζομένους της εφημερίδας «Φίλαθλος» οτι αν πραγματοποιηθεί η απεργία που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ, τότε θα αναστείλει την έκδοση του φύλλου.
Οι εργαζόμενοι δεν μάσησαν -τι έχουν να χάσουν άλλωστε αφού έτσι κι αλλιώς τους πληρώνει όποτε το θυμάται- και παρέμειναν σταθεροί στην απόφασή τους να συμμετάσχουν κανονικά στην απεργία. Αλλωστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στην Ενωση Συντακτών ζητώντας την συνδρομή της απέναντι στις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας.
Ο ιδρυτής του Φίλαθλου Νίκος Καραγιαννίδης μίλησε στους εργαζομένους και τους είπε ότι προσπαθεί να βρεί χρηματοδότη και ότι σχεδιάζει την έκδοση του «Νέου Φιλάθλου» από το «μηδέν». Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση με όλους για τις συμβάσεις εργασίας τους, ενώ τα χρήματα που τους οφείλονται θα πρέπει να τα διεκδικήσουν δικαστικά από την εταιρία KMG Group του Κουρή...
Υπήρξαν αντιδράσεις και οι εργαζόμενοι έμειναν αμετακίνητοι στις... θέσεις τους για τις κινητοποιήσεις. Μάλιστα θα υπάρχει ομάδα περιφρούρησης της απεργίας για να αποτραπεί προσπάθεια έκδοσης απεργοσπαστικού φύλλου, όπως είχε συμβεί και στις κινητοποιήσεις του 2004.