ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον διευθυντή του «Κέρδους» Δ. ΕυαγγελοδήμοΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ


Τον διευθυντή της εφημερίδας «Κέρδος» Δημήτρη Ευαγγελοδήμο καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ για την παράνομη και εκδικητική απόλυση της δημοσιογράφουΕλένης Βασιλάκη .Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης καταγγέλλει την απόπειρα της εργοδοσίας να «κατοχυρώσει» το δικαίωμα απόλυσης εργαζομένων –και, μάλιστα, με μειωμένη αποζημίωση– υπό το πρόσχημα ότι «βγαίνουν στη σύνταξη», ακόμα και όταν δεν έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα για πλήρη σύνταξη.
Ειδικά για τον Ευαγγελοδήμο, που τυγχάνει και μέλος της Ενωσης, η ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι επιμένει σε μια απόφαση παράνομη και καταχρηστική, δηλώνοντας κυνικά «να πάτε να τα βρείτε στα δικαστήρια». Το θέμα είναι μείζον: Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει δεν θα δεχθεί απολύσεις με το πρόσχημα της συνταξιοδότησης και, μάλιστα, με «κουτσουρεμένες» συντάξεις.
Δηλώνει, επίσης, ότι δεν θα ανεχθεί να συνεχίσουν μέλη της Ένωσης σε διευθυντικές θέσεις να παγιδεύουν....άλλους δημοσιογράφους (το πειθαρχικό τι κάνει;) και να τους καταδικάζουν σε εισοδήματα πείνας και απώλεια δικαιωμάτων που απορρέουν από δεκαετίες εργασίας.