ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Θα μας τρελάνει ο Κυριακίδης - Μπήκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ με 33,3%



Θα μας τρελάνει όλους ο Πέτρος Κυριακίδης που όπως πολλοί λένε δεν είναι καθόλου προβλέψιμος «παίχτης». Δεν προλάβαμε να γράψουμε ότι πουλάει σχεδόν όλα τα «μαγαζιά» που έχει εξαγοράσει στο χώρο των media και ήρθε η ανακοίνωση της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ που γνωστοποιεί στρατηγική συνεργασία με τον εκδότη!
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο Π. Κυριακίδης θα κατέχει ποσοστό 33,3% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι το μάνατζμεντ, καθώς και η δημοσιογραφική διεύθυνση της εφημερίδας θα ασκείται από τον Αντώνη Δελλατόλα και τους συνεργάτες του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει συνεργασία και στο κομμάτι του ραδιοφωνικού σταθμού Flash.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στρατηγική συνεργασία του «Π»
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε είναι απαραίτητο να υπάρξουν συνέργειες, ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση, χωρίς απώλειες που θα έχουν επιπτώσεις σε όλους. Επομένως, κρίθηκε σκόπιμο και....επωφελές, σε επιχειρηματικό επίπεδο, να αναζητηθούν συνεργασίες, που θα δώσουν τη δυνατότητα στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» όχι απλώς να επιβιώσει, αλλά να συνεχίσει απαρέγκλιτα την ανεξάρτητη μαχόμενη δημοσιογραφία και να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε σήμερα τη συνεργασία της εταιρείας μας με τον εκδότη κ. Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος θα κατέχει ποσοστό 33,3% του μετοχικού κεφαλαίου.
Το μάνατζμεντ, καθώς και η δημοσιογραφική διεύθυνση της εφημερίδας θα ασκείται από τον Αντώνη Δελλατόλα και τους συνεργάτες του.
Ο κ. Πέτρος Κυριακίδης και ο Αντώνης Δελλατόλας σχεδιάζουν να προβούν από κοινού σε συνέργειες στο χώρο της ενημέρωσης και των εκδόσεων.
»