ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Τι παίζουν οι bookmakers για τους ημιτελικούς

Φαβορί η Ολλανδία, even Γερμανία - Ισπανία


του Δημήτρη Παφίλα

Απόλυτο φαβορί θεωρούνται οι «Ιπτάμενοι» Ολλανδοί από τους Boοkmakers για τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Ουρουγουάης- Ολλανδίας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.
Αντίθετα, στο ζευγάρι Γερμανίας – Ισπανίας οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, με την εγχώρια εταιρεία της ΟΠΑΠ να μειώνει την απόδοση της Γερμανίας στο 2,60.
Συγκεκριμένα, τέσσερις στις τέσσερις εταιρείες τους δίνουν την αρμάδα του Ρομπέν ως φαβορί ενώ και πανευρωπαϊκά αποτελούν το πιο δημοφιλές στοίχημα στο ανταλλακτήριο Eurobet με απόδοση 1,667.
Ο τοπικός ΟΠΑΠ δίνει 1,55 για την νίκη της Ολλανδίας, 3,40 για την Ισοπαλία και 6 για τη νίκη της Ουρουγουάης.

Στον δεύτερο ημιτελικό Γερμανίας – Ισπανίας οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, παρά τις καλές εμφανίσεις των Γερμανών, αφού για τη νίκη των Γερμανών η διορθωμένη απόδοση της ΟΠΑΠ είναι 2,60, η ισοπαλία στο 3,10 και η νίκη της Ισπανίας 2,50.

Συνήθως όταν οι εταιρείες δίνουν κοντινές αποδόσεις, τότε στατιστικά έρχεται κατά 80% η ισοπαλία....

Η εγγλέζικη Ladbrokes δίνει 6,5 στην Ουρουγουάη, 3,40 στην ισοπαλία και 1,61 στην Ολλανδία. Και η αγγλική εταιρεία δίνει επίσης ίσες πιθανότητες σε Γερμανία – Ισπανία με 2,62 για νίκη των Γερμανών, 3,30 για την ισοπαλία και 2,62 για την Ισπανία.

Απόδοση 6,5 δίνει στην Ουρουγουάη η William Ηill, 3,40 στην ισοπαλία και 1,6 στην Ολλανδία. Ποσοστό 2,50 δίνει η William Hill στην νίκη της Γερμανίας, 3,10 στην ισοπαλία και 2, 5 στην Ισπανία.

Στην έτερη Sportingbet η απόδοση της ισοπαλίας μεταξύ Ουρουγουάης – Ολλανδίας δίνει 1,95, η νίκη των λατινοαμερικάνων 6,5 και η νίκη των Ολλανδών 2,90.

Πλέον δημοφιλής η νίκη της Ολλανδίας

Σύμφωνα με το ανταλλακτήριο Eurobet, η νίκη της Ολλανδίας συγκεντρώνει τα περισσότερα χρήματα με απόδοση 1,667. Τρίτο πιο δημοφιλές στοίχημα είναι να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γερμανία με απόδοση 3,10, και τέταρτο στοίχημα είναι η νίκη της Γερμανίας με την Ισπανία στο 2,80.

Μεγάλη απόδοση, όμως, προσφέρει η Sportingbet στο παιχνίδι Ουρουγουάης- Ολλανδίας με 2 στο ημίχρονο και 1τελικό, δηλαδή να κερδίζει οι λατινοαμερικάνοι. Η απόδοση είναι 51, δηλαδή 510 ευρώ, για ποντάρισμα 10 ευρώ.
Καλή επιτυχία !


από protothema.gr