ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ερανος από τους συντάκτες του ΕΤ της Γιάννας για το Alfa Nero



Εδώ φαίνεται ο καλός «μιντιάς». Ο Χρήστος Ξανθάκης ανακάλυψε πάλι την είδηση την καλή και τη συνδύασε έτσι όπως μόνο εκείνος μπορεί και το κάνει. Διαβάστε το φαρμακερό σχόλιο που δημοσίευσε στις σελίδες των media στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία:
Μόνο για κροίσους
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή σατανική ειρωνεία, αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, πάνω ακριβώς στη συμπλήρωση ενός έτους από το κλείσιμο του «Ελεύθερου Τύπου», δημοσιεύθηκε μια πολύ ερεθιστική διαφήμιση.
Φορέας το περιοδικό των «Financial Times» (βλέπε «FT Weekend Magazine»), όπου και φιγουράρισε η καταχώριση της εταιρείας «Edmiston». Του παγκόσμιου κολοσσού δηλαδή στις αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις σκαφών, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώνει: «Αμα κάνετε κάτι στο γιότινγκ, καν' τε το με την Edmiston».
Και τι είναι πια τόσο εντυπωσιακό με τη συγκεκριμένη καταχώριση; Μα το σκάφος το ίδιο, που εικονίζεται σε πρώτο πλάνο. Το... «Alfa Nero» με τ' όνομα, που εδώ και κάποιο καιρό έχει ρίξει στην αγορά η πρώην ιδιοκτησία του «Ελεύθερου Τύπου». «Ενα γιοτ που έχει αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία» και «ατελείωτο αριθμό κοσμητικών επιθέτων», είναι διαθέσιμο προς πώληση και ενοικίαση από την «Edmiston». Υποθέτω ότι οι πρώην συντάκτες του «Ε.Τ.», που το διασκεδάσανε σε πάρτι εις μνήμην της εφημερίδας, θα μπορούσαν να προβούν στον σχετικό έρανο.
Ο Ξανθάκης δεν αναφέρει ούτε μια φορά τα ονόματα Γιάννα Αγγελοπούλου ή Θόδωρος Αγγελόπουλος. Υποθέτουμε οτι το έκανε όχι γιατί έχει κάποιο ενδοιασμό αλλά προφανώς από άποψη ή γιατί έτσι του βγήκε.