ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Τα μυστικά της επιτυχίας των Οικονομέα – Καμπουράκη



Διαβάζουμε ότι η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ωρα MEGA» κατέγραψε την καλύτερη σεζόν από πλευράς τηλεθέασης. Η εκπομπή του Γιώργου Οικονομέα και του Δημήτρη Καμπουράκη σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις στον πίνακα της AGB για το διάστημα από 31 Αυγούστου 2009 μέχρι και 30 Ιουνίου 2010.
Η επιτυχία της εκπομπής δεν είναι τυχαία καθώς όσοι έχουν παρακολουθήσει τους Οικονομέα - Καμπουράκη ομολογούν ότι η χημεία μεταξύ τους είναι καταπληκτική. Το μυστικό της επιτυχίας του πλέον επιτυχημένου δίδυμου της τηλεόρασης είναι απλό και βασιζεται κατά κύριο λόγο στο ότι καταφέρνουν και συνδυάζουν τον άψογο επαγγελματισμό με τον αυθορμητισμό τους. Και οι δύο συντελεστές της «Κοινωνία Ωρα MEGA» μπορούν και συνδυάζουν με επιτυχία το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό με την εποικοδομητική κριτική και την αξιόπιστη (όσο γίνεται στην Τι-Βι) ενημέρωση.
Αναλυτικά και σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης η... εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA»:
*Είναι δεύτερη εκπομπή σε ποσοστό τηλεθέασης, στο σύνολο των πρωϊνών εκπομπών (ενημερωτικών αλλά και ψυχαγωγικών-ενημερωτικών «Πρωϊνή Μελέτη», «Πάνω στην ώρα»).
* Κατέγραψε 19,5%, ποσοστό που κρίνεται εξαιρετικά ικανοποιητικό στη συγκεκριμένη ζώνη του MEGA, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πρώτο το «Καλημέρα Ελλάδα» και τρίτο το «Καλημέρα σας» με τον Γιώργο Αυτιά
* Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών συγκέντρωσε το ενδιαφέρον - κατά μέσο όρο όλη τη σεζόν - 243.000 τηλεθεατών. Η διαφορά από την πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση, το «Καλημέρα» του Γιώργου Παπαδάκη είναι 26.000 τηλεθεατές.
* Είναι πρώτη εκπομπή (ανάμεσα στις ομοειδείς ενημερωτικές εκπομπές) στα κοινά 15-64 και πρώτη στους τηλεθεατές ανώτερης μόρφωσης.