ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Τι σχέση έχουν One, Sportday και Μαρινάκης;


Προ καιρού η στήλη είχε αναφερθεί στο ότι συγκατοικούσαν η εφημερίδα «Sportday» και το κανάλι One Channel, τότε ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακολούθως το One Channel συγχωνεύτηκε με το Channel 9, έγινε One με ιδιοκτήτη τον Διονύση Παναγιωτάκη αλλά με δημοσιογράφους και σχολιαστές που εργάζονται στα Μέσα της Alter Ego του Μαρινάκη. Προφανώς υπάρχει κάποιου είδους (καλή, στενή) συνεργασία.
Μάλιστα το One εξοπλίζεται τηλεοπτικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με σύγχρονα μηχανήματα. Επόμενο βήμα ένας ραδιοφωνικός σταθμός κατά πάσα πιθανότητα αθλητικός με τίτλο Sportday Radio, όπως διαδίδεται.
Τώρα, ούτε ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ούτε το One, ούτε η Alter Ego του Μαρινάκη έχουν εταιρική σχέση με τη Sportday, δημοσιογράφοι της οποίας έκαναν εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στον Παραπολιτικά FM, συνεργασία που διεκόπη πρόσφατα. Πώς θέλει να βγάλει ραδιόφωνο με τίτλο εφημερίδας που δεν του ανήκει – ή μήπως τρέχει κάτι άλλο;
Επισήμως η εφημερίδα Sportday ανήκει στον Τάσο Μπούρα, την έλαβε ως κληρονομιά από τον Δημήτρη Κοντομηνά (μαζί με το Channel 9). Πανελλαδικά μάλιστα, στην τελευταία μέτρηση κυκλοφορίας (23 Μαρτίου) πούλησε μόλις 1.400 φύλλα.
Παράλληλα ο Παναγιωτάκης αναζητά ένα μεγάλο site ή portal στην αγορά και, αν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, θα δημιουργήσει ένα νέο portal.