ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων


Τα τηλεφωνήματα με Αλέξη Τσίπρα και Λιάνα Κανέλλη


Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο γνωστός μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Radcast (διαδικτυακό ραδιόφωνο ) για τις προθέσεις του να κατέβει στον πολιτικό στίβo και συγκεκριμένα, να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι που επιβεβαιώνει και το τηλεφώνημα που είχε γίνει με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο μπασκετμπολίστας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, ανέφερε ότι «η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα».
Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι έχει συνομιλήσει τόσο τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ και η Λιάνα Κανέλλη τον είχε προτρέψει να ασχοληθεί με τα κοινά. Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα, αναφέρει στη συνέντευξή του επισημαίνοντας ότι δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, «άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος», συμπληρώνοντας «πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας».