ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Ντροπιαστικό σόου με την επανεκκίνηση δρομολογίων των τρένων


Νέο επικοινωνιακό σόου για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη από την κυβέρνηση, που μοιράζει αριστερά-δεξιά τις ευθύνες της για τα δρομολόγια που επανεκκινούν με σημαντική καθυστέρηση και χωρίς ουσιαστικά μέτρα ασφαλείας.
Το πρόγραμμα δρομολογίων που ξεκίνησαν είναι μικρότερο από αυτό που είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα, καθώς δεν δόθηκαν στους μηχανοδηγούς (ΠΕΠΕ) της Hellenic Train οι απαραίτητες διασφαλίσεις, που ζητούσαν και έθεταν ως αναγκαία προϋπόθεση για την επανεκκίνηση των δρομολογίων.
Ο μέχρι πρότινος εξαφανισμένος Γιώργος Γεραπετρίτης επιβιβάστηκε σήμερα στο τρένο 882, για το δρομολόγιο Αθήνα - Καλαμπάκα, και μάλιστα στο... πρώτο βαγόνι δίπλα από τον μηχανοδηγό.
Ο αρμόδιος υπουργός υποστήριξε το πρωί ότι η «επανεκίννηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας για την Βόρεια Ελλάδα για Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα» γίνεται με «μια μικρή χρονική υστέρηση καθώς είχε προγραμματιστεί για προχθές» και ταυτόχρονα ότι είναι «μέσα στο πρόγραμμά όσον αφορά στο σύνολο σχεδόν των αμαξοστοιχιών».
Όμως, το αρχικό χρονοδιάγραμμα έχει τιναχθεί στον αέρα, καθώς αποδείχτηκαν τεράστια τα προβλήματα στις ασυντήρητες και χωρίς φωτισμό σήραγγες, ενώ στο περίμενε βρίσκονται ακόμα όσοι θέλουν να ταξιδεύσουν με τη γραμμή Αθήνα - Κιάτο.
Στην ίδια αμαξοστοιχία ταξίδευσαν επίσης ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης και στελέχη της Hellenic Τrain.
Ο Γεραπετρίτης επιβιβάστηκε στο σιδηροδρομικό δρομολόγιο του Intercity από Αθήνα προς Καλαμπάκα. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιβιβάστηκε στο τρένο που πάει μέχρι την Καλαμπάκα, αλλά αποβιβάστηκε ακριβώς έξω από την Αθήνα....