ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

«Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε»...


Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μια έντονη συζήτηση με την Μαρία Αναστασοπούλου και το ξέσπασμά του «βολτάρει» στο διαδίκτυο. Τι στάθηκε η αφορμή για να θυμώσει μαζί της. Το ξέσπασμά του αυτό προβλήθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. 
Την ώρα που αναφέρονταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε εναντίον της Μαρίας Αναστασοπούλου, με αφορμή ένα σχόλιο της, περί…μονολόγου.
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη συνέντευξη, που είχε κάνει με έναν πολιτικό, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει μονόλογο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους και υποστήριξε πως δεν…γίνεται έτσι. Εκεί η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε δηκτικό σχόλιο, προς τον Γιώργο Παπαδάκη και εκείνος ξέσπασε.

Ο διάλογος του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου

«Αυτό που θα σας πω τώρα μου το είχε πει ένα πολιτικός μια φορά. Μου λέει “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;” του απαντάω “όχι, να αγοράσεις χρόνο και να πεις ότι θέλεις. Στη συνέντευξη υπάρχει ερώτηση-απάντηση, δεν υπάρχει μονόλογος”», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.
«Και εμείς κάνουμε μονολόγους πάντως», συνέχισε η Αναστασοπούλου.
 «Μαράκι μου άκου να σου πω τώρα γιατί είσαι και καινούργια και με βαράς με αυτό που λες. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω του μονολόγους και αυτό τον μονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω, σε όποιον δεν αρέσω, αλλάζει κανάλι. Όχι γιατί μου είπες ότι εμείς κάνουμε μονολόγους και μου το είπες», απάντησε ο παρουσιαστής.
  • Γιώργος Παπαδάκης: Η απάντησή σου είναι για αυτό που είπα για τους πολιτικούς;
  • Μαρια Αναστασοπούλου: Ναι.
  • ΓΠ: Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε.
  • ΜΑ: Ούτε στον ΣΚΑΪ τα κάναμε, Γιώργο.
  • ΓΠ: Τα κάνατε, τα κάνετε.
  • ΜΑ: Δεν τα κάναμε, μάλλον δεν μας παρακολουθούσες.
Στο τέλος του αποσπάσματος γύρισε και απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, με μεγάλη απορία: «Εγώ δεν κατάλαβα το εσωτερικό beef της οικογένειας. Πάντα στις γιορτές μαλώνουν οι οικογένειες. Δεν κατάλαβα τι είπαν τελικά… Μονολόγους κάνανε οι πολιτικοί ή οι παρουσιαστές; Παρεξηγήθηκε».