ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

«Εντολές εκτελούμε κύριε»

Ζωντανό τεστ IQ

Την εμπειρία του στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας κατέθεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάλιος καταγράφοντας και με φωτογραφίες τι ακριβώς (δεν) γίνεται με τα μέτρα προφυλαξης για τον κορωνοϊό. Με τον τίτλο "Ζωντανό τεστ IQ" ο Γ. Λιάλιος γράφει στο fb:
Αεροδρόμιο Κέρκυρας, στην επιστροφή για Αθήνα. Ειδική..
σήμανση στο πάτωμα, για τις αποστάσεις στις ουρές, όλοι φορούν υποχρεωτικά μάσκα, στην αίθουσα αναμονής κάθε δεύτερη θέση αποκλεισμένη.
Η πτήση μας καλείται για επιβίβαση. Είμαστε σχεδόν οι τελευταίοι στην ουρά. Και περνώντας έξω, τι να δουμε: ένα λεωφορείο με ΟΛΟΥΣ τους επιβάτες που έκαναν πριν τσεκ ιν, τώρα ο ένας πάνω στον άλλο σαν τις σαρδέλες στο κουτί, περιμένουν να ανέβουν και οι τελευταίοι για να διασχίσει την ιστορική απόσταση των 150 μέτρων μέχρι το αεροπλάνο. Πιάνω τον άνθρωπο με τη στολή της Fraport που μας δείχνει να μπούμε στο λεωφορείο. Του λέω, "πλάκα μας κάνετε; Ειμασταν σε αποστάσεις μια ώρα και τώρα μας πακετωνετε σε ένα λεωφορείο για 100 μέτρα;". "Και τι θέλετε", μου λέει, να περπατάτε χύμα στον χώρο του αεροδρομίου;"." Όταν ηρθαμε", του λέω," μια χαρά το περπατήσαμε. Κι αν θέλετε να βάλετε λεωφορείο για αυτή την απόσταση, γιατί δεν κάνετε 2-3 διαδρομές να μπει κι ο κόσμος πιο γρήγορα;". "Εντολές εκτελούμε κύριε", μου λέει.
Όλο το λεωφορείο γελούσε.