ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Τέλος η Αφροδίτη Γραμμέλη από το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1

Γιατί βρέθηκε εκτός πάνελ της εκπομπής

"Το «Πρωινό» για μένα τελείωσε οριστικά Το να είσαι λιτή δε σημαίνει πικρία" έγραψε η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη που βρισκόταν στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά.
Συγκεκριμένα, η Γραμμέλη έγραψε στο Facebook:..
"Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά
προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το «Πρωινό» για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το πού θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά.
Υ.Γ. Επίσης μην περιμένουμε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Όπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία, υγεία, υγεία να έχουμε.
Υ. Γ.2 Το να είσαι λιτή δε σημαίνει πικρία. Σημαίνει συστολή. Μην το κάνετε αυτό με τα δημοσιεύματα είναι λάθος, παιδιά. Τιμώ πάντα το ψωμί που τρώω. Και αγαπώ την ομάδα μου. Αλλά θα το πω σ´ εκείνη, όχι στα κοινωνικά δίκτυα."

Οπως γράφει το iefimerida που επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1, η απόφαση αυτή προέκυψε έπειτα από συζητήσεις που ξεκίνησαν τις τελευταίες ώρες προκειμένου να στηθεί η εκπομπή για τη νέα σεζόν. Όπως φαίνεται, παρότι η αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη δεν ήταν βέβαιη, τελικά συμφωνήθηκε να λήξει η συνεργασία τη τηλεκριτικού με το κανάλι.
Όσο για τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, φαίνεται σχεδόν βέβαιο πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα συνεχίσει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά από τη νέα σεζόν, ενώ καλή είναι η σχέση του καναλιού και με τον Άρη Καβατζίκη. Ωστόσο, φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 αναζητά νέα πρόσωπα για να ανανεώσει το «Πρωινό», με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται στα τέλη Ιουλίου.