ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Μια θέση ειδικού συνεργάτη με την ιδιότητα του δημοσιογράφου

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση, για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη με την ιδιότητα του Δημοσιογράφου, ο..
οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε θέματα επικοινωνίας των οικονομικών, κοινωνικών, τεχνικών, πολιτιστικών και εν γένει όλων των παρεμβάσεων του Δήμου, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.
Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να προσκομίσουν τα εξής:

  • 1) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
  • 2) Τίτλο σπουδών ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το ΔΟΑΤΑΠ
  • 3) Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
  • 4) Καλή γνώση γαλλικής γλώσσας.
  • 5) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17) για τα οποία απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα παραπάνω κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986.
  • 6) Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε θέση δημοσιογράφου ή οποιοδήποτε πρόσφορο στοιχείο που αποδεικνύει ειδίκευση ή αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα που προκύπτει να απασχοληθεί.
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
α) Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
β) Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
  • 7) Βεβαίωση μέλους αναγνωρισμένης στην Ελλάδα επαγγελματικής δημοσιογραφικής ένωσης, η οποία είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου να επιλέξει, εκ των εχόντων τα απαιτούμενα προσόντα, τον κατά την απόλυτη κρίση του, κατάλληλο υποψήφιο, ενόψει της ιδιαίτερης εμπιστευτική φύσης της σχέσης που συνδέει το Δήμαρχο με τον Ειδικό Συνεργάτη. Ο Ειδικός Συνεργάτης θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικό διάστημα το οποίο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από την θητεία της Δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί. Τα καθήκοντα του και τα υπόλοιπα ζητήματα της θητείας του ορίζονται στο άρθρο 163 του Ν.3584/07 όπως ισχύει.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται εντός δέκα (10) ημερών, από την επομένη της δημοσίευσης σε εφημερίδα, στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ηλιούπολης (αρμόδια υπάλληλος Τμήματος Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Ράπτη Βαρβάρα τηλ.:2109970058) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.