ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Βρείτε ποια εφημερίδα έχει σήμερα αυτό το πρωτοσέλιδο

«Ανεπαρκής πρωθυπουργός» που «Κυβερνά με στημένες δημοσκοπήσεις και ‘‘λάδωμα’’ των ΜΜΕ», είναι ο σημερινός πρωτοσέλιδος τίτλος εφημερίδας που συμπληρώνει: «Προκαλούν οι επικοινωνιακές ‘‘φούσκες’’ σαν τα Φαραωνικά εγκαίνια της αμφιλεγόμενης επένδυσης της Lamda στο Ελληνικό».
Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια πρωτοσέλιδα (κατά του..
 Μητσοτάκη δηλαδή), το αντίθετο μάλιστα. Βέβαια η συγκεκριμένη εφημερίδα που ίδρυσε ο Νίκος Κακαουνάκης, εδώ και ενάμισι χρόνο έχει επιστρέψει στις ρίζες της όπως μας πληροφορούσε και σχετικό διαφημιστικό σποτ. Ηταν τότε που τη διεύθυνση είχε αναλάβει ο Ηλίας Τζαφέρης.
Διαβάστε τι γράφει σχετικά το μπλογκ του Harddog:
Το πρωί του Σαββάτου το Καρφί ξύπνησε αγριεμένο. Όχι κατά Τσίπρα – αυτό δεν θα ήταν είδηση– αλλά κατά Μητσοτάκη. Ποτέ άλλοτε έτσι, δηλαδή τόσο επιθετικά εναντίον του πρωθυπουργού, τουλάχιστον στο διάστημα λίγο πριν από τις εκλογές και έως το περασμένη Σάββατο. Χαδάκια ήταν η κριτική του, αν και όποτε.... Και αυτή για να ψέξει τον πρωθυπουργό που δεν χτυπάει όσο πρέπει τον Τσίπρα. Όπως στην έκδοση της 21/9 που βγήκε με τίτλο «Αθώωσε τον αρχισυνωμότη» (ο Μητσοτάκης) επειδή του «έδωσε συχωροχάρτι» σε σχέση με την υπόθεση Novartis.

Κατά τα άλλα, ώσπου να φτάσουμε στο σημερινό «Ανεπαρκής πρωθυπουργός» (τρίβεις τα μάτια σου!) το Καρφί χτυπούσε κατά καιρούς ελαφρώς τον Σαμαρά, θυμόταν ενίοτε τον Καραμανλή («κουρασμένο» τον αποκαλεί ειρωνικά), υποτιμούσε τον Παυλόπουλο (ποια άλλη, στοιχειωδώς σοβαρή εφημερίδα, θα αποκαλούσε στον κεντρικό τίτλο της ως «Πάκη» τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας;) και τσάκιζε Σύριζα και Τσίπρα. Ενδεικτικοί τίτλοι: «Γκρεμίζεται η παράγκα του Τσίπρα», «Ο Τσίπρας υπηρέτης της διαπλοκής», «Η ντροπή της Αριστεράς», «Κάτω από το 20%, διάλυση και αποσύνθεση της Κουμουνδούρου» (προεκλογική πρόβλεψη), «Βουλιάζει στα σκάνδαλα, τρέμει τις κάλπες» (επίσης προεκλογικό), «Τιτανικός ο Σύριζα», «Το μεγάλο μας τσίρκο», «Οι Ταλιμπάν του Τσίπρα» (πριν από τρεις εκδόσεις αυτό) και άλλα. 

Υπεπροβολή Φώφης 

Από την άλλη μεριά, βέβαια, υπερπροβολή τής Φώφης, με συχνές αποκλειστικές δηλώσεις ή συνεντεύξεις της, μεγάλες φωτογραφίες και αποθεωτικοί τίτλοι («Σκληρό ροκ από τη Φώφη» και άλλοι). Ώσπου ήρθε η σημερινή έκρηξη με το «Ανεπαρκής πρωθυπουργός» που «Κυβερνά με στημένες δημοσκοπήσεις και ‘‘λάδωμα’’ των ΜΜΕ», ενώ αποφαίνεται ότι «Προκαλούν οι επικοινωνιακές ‘‘φούσκες’’ σαν τα Φαραωνικά εγκαίνια της αμφιλεγόμενης επένδυσης της Lamda στο Ελληνικό».