ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

“Γιατρέ, γιατρέ τελικά υπάρχει… κορωνοϊός;”

Χαμός έχει γίνει στα social media με την ανάρτηση μίας γιατρού από τη Θεσσαλονίκη η οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ζητάει από τους ασθενείς της να σταματήσουν να της υποβάλουν ερωτήσεις για το αν υπάρχει… κορωνοϊός.
Η γιατρός που, όπως φαίνεται, βαρέθηκε να απαντά σε συνωμοσιολόγους και λοιπούς αμφισβητίες για τον κορωνοιό, έκανε αίσθηση με την.. ανάρτησή της στην προσωπική της ιστοσελίδα.
Συγκεκριμένα η γυναίκα δημοσίευσε το έγγραφο με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που αναφέρει ότι η επίσκεψή μας στο ιατρείο θα πρέπει να γίνεται 1)Μόνο με μάσκα 2) Μόνο με ραντεβού 3) Χωρίς συνοδούς προσθέτοντας χειρόγραφα και μία τέταρτη δική της που λέει το εξής: 4) Μην ξαναρωτήσετε το γιατρό αν υπάρχει κορωνοιός.


Τη σχετική ανάρτηση μάλιστα τη συνόδευσε και με ένα χιουμοριστικό σχόλιο που λέει: «Ο επόμενος που θα ρωτήσει θα… δαγκωθεί. Καθόλου δεν με λυπάστε όμως».
- πηγή: thesstoday