ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Αυτοί είναι οι νέοι Προϊστάμενοι στα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΑ

Τόσο στη 2η πρόβλεψη σήμερα το πρωί, όσο και στην 1η πρόβλεψή μας πριν από 15 ημέρες, βρήκαμε τους νικητές του διαγωνισμού πριν καν γίνει ο διαγωνισμός. Τρία στα τρία.
Εχουμε και λέμε:
Την τοποθέτηση του τακτικού υπαλλήλου, ΠΕ Δημοσιογράφων, Λεωνίδα Αντωνόπουλου του Νικηφόρου, (ΑΜ 9134), στη θέση του Προϊσταμένου..
Υποδιεύθυνσης Kosmos FM.
Την τοποθέτηση της τακτικής υπαλλήλου, ΠΕ Δημοσιογράφων, Μαρίας Κοζάκου του Χρίστου, (ΑΜ 8790), στη θέση της Προϊσταμένης Υποδιεύθυνσης Δεύτερου Προγράμματος (ΕΡΑ2).
Την τοποθέτηση της τακτικής υπαλλήλου, ΔΕΔ2α Χειρ. Η/Υ, Βιργινίας Νείλα του Νικολάου, (ΑΜ 3826), στη θέση της Προϊσταμένης Υποδιεύθυνσης Τρίτου Προγράμματος (ΕΡΑ3).
Για το Τρίτο Πρόγραμμα υπάρχει και μία σημαντική υποσημείωση στη Διαύγεια για «εισήγηση του Διευθυντή Ραδιοφωνικών Σταθμών» (του Φώτη Απέργη δηλαδή) ώστε «ο σχεδιασμός τουπρογράμματος να πραγματοποιείται από κοινού από την Προϊσταμένη της εν λόγω Υποδιεύθυνσης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., Συνθέτη κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου».
Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά προϊστάμενος στο Τρίτο Πρόγραμμα θα είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος είχε περάσει ξανά από το τιμόνι του Kosmos FM και, ομολογουμένως, έκανε καλή δουλειά. Οι άλλες δύο, μένει να κριθούν.
- από το e-tetradio