ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Γκεγκέρογλου: Εμένα πάντως με είχε διαγράψει ο Γιώργος Παπανδρέου...

...γιατί δεν είχα ψηφίσει σε κάποιο νομοσχέδιο

“Εμείς είμαστε ένα θεσμικό όργανο, η Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία διαχειρίζεται και αποφασίζει για την κοινοβουλευτική δράση, δεν είναι αρμόδια για πειθαρχικές κυρώσεις” ανέφερε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, Γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με τις διαφοροποιήσεις των κυρίων Παπανδρέου και Καστανίδη στο..
νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη.
Αναφορικά με τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ που συγκάλεσε εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά, ο Κεγκέρογλου μιλώντας στο Θέμα104,6 και τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, είπε ότι “όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους και όλες οι εξαιρέσεις προβλέπονται από τον κανόνα”. Ο Γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής διευκρίνισε, ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν είναι αρμόδια για πειθαρχικές κυρώσεις. “Δεν είμαστε πειθαρχικό όργανο εμείς” ξεκαθάρισε ο κ Κεγκέρογλου, επισημαίνοντας πως “στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρχε ελευθερία ψήφου κατά συνείδηση, υπήρχε συλλογική απόφαση”. Μάλιστα ο Κεγκέρογλου εριξε και την μπηχτή: “Εγώ πάντως είχα διαγραφεί κάποια στιγμή από τον Γιώργο Παπανδρέου από την κοινοβουλευτική ομάδα, γιατί δεν είχα ψηφίσει σε κάποιο νομοσχέδιο. Και ο κ. Καστανίδης το ίδιο, είχαμε διαγραφεί και οι δύο”.