ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Καλά νέα για το Χαλάνδρι

Tο Χαλάνδρι σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα είναι μεταξύ των 11 πόλεων της Ευρώπης που θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης για αστικές καινοτόμες δράσεις.
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος αναφέρει σχετικά:
Η πρόταση μας, αφορά στην..
ανάδειξη του Αδριάνειου υδραγωγείου,πρότυπου τεχνολογικού εργου υδροδότησηςτου 125-140 μΧ,που συνεχίζει την υπόγεια διαδρομή του 2000 χρόνια μετα την κατασκευή του.
Το γεγονός ότι η πρόταση του δήμου Χαλανδρίου είναι ανάμεσα στις 11 που προκρίθηκαν μεταξύ 222 προτάσεων απο 23 χωρες, μιλά από μόνο του για την ιδέα, την καινοτομία, την επάρκεια και την δυναμική της πρότασης. Αντιμετωπίζουμε με αίσθημα υπερηφάνειας και ευθύνης την συμμετοχή μας δίπλα σε πόλεις όπως οι Βρυξέλλες, η Γάνδη, η Βουδαπέστη, η Βερόνα, η Φερράρα κα.
Πολλές ευχαριστίες στους 7 εταίρους και ιδιαίτερα στον συνεταιρισμό εργαζομένων της commonspace,τον κ Σαχίνη από την ΕΥΔΑΠ, τον Γ. Ψυχάρη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, την Εφορεία αρχαιοτήτων Αν.Αττικής, την κ Α. Αλεξανδροπούλου από το τμήμα προγραμματισμού και ανάπτυξης του δήμου, την ειδική επιστημονική συνεργάτη δημάρχου αρχιτέκτονα Φ. Βαταβάλη, τους αντιδημάρχους Κώστα Γερολυμάτο, Ελένη Χριστούλη, Κωστα Ευθυμίου, Ι. Αθανασάτου, Σέργιο Γκάκα, Χάρη Μαυρουδή, τον Δημήτρη Χριστουλάκη που εκανε την πρωτη επαφή πριν δύο χρόνια και όλους όσοι πίστεψαν και βοήθησαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία.
Ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους όλων.