ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Κύριε Πέτσα, αν γράφαμε πόσο κομψή είναι η Μαρέβα;

Η κυβέρνηση εργαλειοποίησε την πανδημία, για πολλούς λόγους, μεταξύ άλλων για να βελτιώσει την εικόνα της. ΄Προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα του κοινού στις συνθήκες του εγκλεισμού, μοίρασε εξωφρενικά ποσά στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, με τα οποία έχει αρκετά "γραμμάτια" έτσι κι αλλιώς. Μάλιστα, μετά το σάλο για την αδιαφάνεια και τους..
αποκλεισμούς, η κυβέρνηση επιχείρησε να παραπλανήσει, δημοσιοποιώντας μόνο τον κατάλογο των ΜΜΕ χωρίς τα ποσά, ώστε να έχει το χρόνο να παραποιήσει την κατανομή, όπως κατηγορείται. Όμως ακόμη και ως "μαγειρεμένη" η Λίστα Πέτσα είναι σκανδαλώδης.
Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχαναν τη δουλειά τους, άνθρωποι είδαν τις επιχειρήσεις τους να καταρρέουν και μια κοινωνία σκεπάστηκε από την ανασφάλεια, η ΝΔ μοίραζε σχεδόν το 1/3 της καμπάνιας σε τρεις οικογένειες επιχειρηματιών-μιντιαρχών (Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Αλαφούζος) και απίστευτα μεγάλα ποσά σε ανύπαρκτα ή άγνωστα ΜΜΕ που διακρίνονται στην υμνολογία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Μεσσία και την κολακεία της συζύγου του ως της πιο κομψής Ελληνίδας με το "απαράμιλλο στυλ". Τέτοια απολυταρχική και λούμπεν αντίληψη είχαμε να δούμε από τότε που κατέρρευσαν καθεστώτα όπως του ζεύγους Τσαουσέσκου.
- περισσότερα στο tvxs EΔΩ