ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Εξολοθρευτής κατσαρίδων,,,

«Καθάρισε» και μετακομίζει δίπλα από το Golden Hall

Στο Μαρούσι, δίπλα από το Golden Hall, στα πρώην Ολυμπιακά Ακίνητα, ένα πολυώροφο κτίριο (το είχαν χρησιμοποιήσει το 2004 για Κέντρο Ξένου Τύπου) άλλαξε ταυτότητα. Εγινε το κτήριο της Πολιτικής Προστασίας. Μπήκε μάλιστα και η ταμπέλα στην πρόσοψή του. Εκεί θα είναι το νέο..
στρατηγείο του Νίκου Χαρδαλιά. Εκεί μεταφέρονται η Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας, το υφυπουργείο, τα κέντρα επιχειρήσεων, τα κέντρα ιχνηλάτησες και από εκεί θα είναι το επιτελείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού. Επιτέλους η Πολιτεία αξιοποιεί ένα από τα σημαντικότερα ολυμπιακά ακίνητα, που έως τώρα ήταν εγκαταλειμμένο. Κοτζάμ κτίριο και φιλοξενούσε μόνον δύο μικρές υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ. Πέρασε στην αρμοδιότητα του κ. Χαρδαλιά, το καθάρισε, το επισκεύασε (γιατί το κτίριο μαράζωνε), ειδικά συνεργεία εξολόθρευσαν τις κατσαρίδες που βρίσκονταν παντού και ο κ. Χαρδαλιάς και οι υπηρεσίες του εγκαθίστανται σταδιακά.

- πηγή: Bηματοδότης