ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

«Βόμβες» Σπηλιωτόπουλου για δημοσιογράφους σε payroll

«Απασφάλισε» κατά της ηγετικής ομάδας της ΝΔ ο πρώην υπουργός της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος, μιλώντας τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά», προχώρησε σε αποκαλύψεις «φωτιά» για δημοσιογράφους που κάποτε στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και σήμερα βρίσκονται στην «αυλή» του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αναλυτικότερα, ο Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους.. που «ήταν στα payroll την εποχή του Χρηματιστηρίου» και «είχαν υπηρετήσει το ΠΑΣΟΚιστάν», οι οποίοι «ξαφνικά σήμερα γλείφουν τη ΝΔ και προσπαθούν να βρουν τρύπα για να εισέλθουν», όπως είπε. «Το να εμφανίζονται σήμερα (σ.σ οι εν λόγω δημοσιογράφοι) ως ξαφνικοί νεοδημοκράτες και να προσφέρουν αυτόκλητα υπηρεσίες στην οικογένεια Μητσοτάκη, μόνο αστειότητα προκαλεί», αποκάλυψε ο πρώην υπουργός της ΝΔ.
Μάλιστα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποκάλυψε ότι την εποχή διακυβέρνησης της ΝΔ, όταν και ο ίδιος ήταν υπουργός, υπήρχαν και «δεξιά payroll» κάνοντας λόγο για «εξαγορά». «Αυτά σε κάθε εξουσία υπάρχουν», είπε.
- πηγή: altsantiri