ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Νικητές και χαμένοι στην Επόμενη Μέρα

H αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, oι νικητές και οι χαμένοι, οι νέες πολιτικές ισορροπίες, οι συμμαχίες, οι συγκλίσεις, οι αποκλίσεις, τα διλήμματα και οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Ευρώπης, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 στις 10 το βράδυ, μέσα από τη.. συχνότητα της ΕΡΤ1.
Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας απαντούν στα ερωτήματα του Σεραφείμ Κοτρώτσου για τις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούνται...
Ακόμη, ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ηλίας Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, ο υπεύθυνος Ανάπτυξης Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Εταιρείας Prorata Τάσος Βασιλείου και ο αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, αναλύουν το αποτέλεσμα και τους συσχετισμούς στο νέο εκλογικό χάρτη.
Την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Όθωνας και ο αντιπρόεδρος του «Ποταμιού» Γιώργος Μαυρωτάς.