ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Στην αναμονή 3 επιχειρηματίες για να επενδύσουν στα ΜΜΕ

Με αγωνία περιμένουν οι επιτελείς της εφημερίδας "Εθνος", αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, την οριστική ανακοίνωση των αποφάσεων του Ιβάν Σαββίδη, για την τύχη του ημερήσιου φύλλου.
***
Στην Παιανία οι πολύ απαισιόδοξοι προβλέπουν οτι θα κλείσει εντός μιας εβδομάδας απο τις 26 Μαΐου , οι λιγότερο απαισιόδοξοι οτι θα..
κρατηθεί τελικά μεχρι τις εθνικές εκλογές.
***
Υπάρχουν όμως και οι αισιόδοξοι (εμείς με αυτούς είμαστε) που βλέπουν οτι θα ανατραπουν τα πάντα στον Ομιλο και η εφημερίδα θα προχωρήσει με παλαιά αλλά και νέα πρόσωπα, βασιζόμενη στο επιτυχημένο "μοντέλο ΠΑΟΚ". Οι κυκλοφορίες πάντως παραμένουν χαμηλά και τα εξοδα διογκώνονται.
***
Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αναμένουν με ενδιαφέρον και τρείς επιχειρηματίες, οι δυο πιο κοντά στο Μαξίμου, ο άλλος φιλικά διακείμενος προς τη ΝΔ, για να δούν αν θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για να επενδύσουν στον Τύπο. Ο ένας εξ αυτών πάντως ανταλάσσει απόψεις σε καθημερινή σχεδόν βάση με έμπειρο δημοσιογράφο, που εχει διευθύνει κατα καιρούς επιτυχημένες εκδόσεις.
***
Δεν φαίνεται να εχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν τον υιό Μήτση να μετατρέπει την εβδομαδιαία  και απαξιωμένη"Βραδυνή" σε ημερήσιο φύλλο. "Μακάρι να ηταν αλήθεια, λένε οι λιγοστοί εργαζόμενοι, αλλά..."