ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Το πρωί στον Σκουρή, το βράδυ στον Λιάτσο

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον ραδιοφωνικό σταθμό “News 24/7”, και τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή απόψε γύρω στα μεσάνυχτα θα βρίσκεται στα στούντιο του Kontra Channel όπου θα δώσει συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Αιμίλιο Λιάτσο και την εκπομπή #Kontra24.
Σταχυολογούμε από τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Β. Σκουρή:

➤ «Τα μέτρα που ανακοινώσαμε είναι πάνω στο ψηφοδέλτιο την άλλη Κυριακή. Τα μέτρα αυτά είναι ψήφος εμπιστοσύνης, γι’ αυτό και ο συσχετισμός πρέπει να είναι υπέρ μας γιατί φέρνουμε στο βαθμό που μπορούμε -και μακάρι να μπορούσαμε περισσότερο- να φέρουμε ανάσα στον κόσμο».➤  «Η 13η σύνταξη έχει κρατήσεις γιατί είναι μόνιμη. Ετσι ήταν και πριν την καταργήσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».
➤  «Η 13η σύνταξη όπως την καθιερώσαμε, είναι ένα ποσό που ισοδυναμεί με το δώρο Πάσχα το μισό δηλαδή που έπαιρναν πριν τις περικοπές. Στην πραγματικότητα είναι ένα ποσό που ισοδυναμεί με το παλαιότερο Δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας. Είναι το μισό της σύνταξης, αυτές είναι οι δημοσιονομικές δυνατότητές μας».
➤ «Στόχος μας είναι το αντίστοιχο ποσό να δίνεται Πάσχα και Χριστούγεννα, κάθε χρόνο».
«Πολύ χαίρομαι που καμία δημοσκόπηση δεν μας φέρνει πρώτο κόμμα. Γιατί θα αποδειχθεί το σχέδιο που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. Το κλίμα που εισπράττω δεν είναι κλίμα ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου πάω δεν μπορώ να προχωρήσω από τον κόσμο. Η εικόνα από τις συγκεντρώσεις της ΝΔ δεν δίνει την εικόνα νίκης».
➤  «Και μόνο που η φαρέτρα είχε να κάνει με το που πέρασα τον Δεκαπεντάγουστο (κότερο Παναγοπούλου) και ανάγουν την ιδιωτικότητα και όχι την πολυτέλεια ως ισχυρό χαρτί, δείχνει τα πάντα. Το πως φέρεται ο καθένας και ζει, δεν μπορεί να κρυφτεί.»
➤ «Εγώ ζω στο νοίκι, θα μπορούσα να έχω άλλη διαμονή αν η πολιτική ζωή μου αποσκοπούσε στο να πλουτίσω. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία μου είναι ανοιχτά. Ψάχνουν να βρουν το οτιδήποτε και βρήκαν έναν Πετσίτη που είναι μια φούσκα»