ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Επιστροφή Λάμψια στη Συγγρού

Ο πρώην διευθυντής των “ΝΕΩΝ” Παναγιώτης Λάμψιας επέστρεψε μετά από ενάμιση περίπου χρόνο στη Συγγρού στην έδρα του νέου διαδικτυακού καναλιού ΟΝΕ φιλοξενούμενος στην απογευματινή εκπομπή του Γιώργου Παπαχρήστου και της Τζίνας Μοσχολιού.
Ο δημοσιογράφος που είχε αποχωρήσει το Δεκέμβριο του 2017 από τη διεύθυνση των “ΝΕΩΝ” δηλώνοντας τότε με άρθρο του.. στην εφημερίδα ότι έκλεισε ένας κύκλος, εμφανίστηκε εχθές στο νέο κανάλι, προκειμένου να σχολιάσει την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Ο διευθυντής του “Φιλελεύθερου” Παναγιώτης Λάμψιας είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τους παλιούς συναδέλφους του να ανταλλάξει απόψεις, και εκείνοι να του ευχηθούν χρόνια πολλά μιας και ο δημοσιογράφος εχθές είχε τα γενέθλια του!
Ο Παναγιώτης Λαμψιας το Δεκέμβριο του 2017 που αποχώρησε απο το “τιμόνι” των “ΝΕΩΝ”, λίγους δηλαδή μήνες μετά την απόκτηση του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε κάνει λόγο για νέα εποχή “Εξίσου λαμπρή όσο και η πρώτη” συμπληρώνοντας ότι για τον ίδιο εκείνος ο χρόνος “Ήταν σκληρός και αδυσώπητος. Τώρα πια αισθάνομαι ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει, ότι πρέπει να μπω στις ράγες μιας πιο κανονικής ζωής. Αυτός ειναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να αφήσω τη διεύθυνση των ΝΕΩΝ στους άξιους συναδέλφους μου. Τους αποχαιρετώ διαβεβαιώνοντας τους ότι είμαι ευτυχής για όσα έζησα μαζί τους”.
- πηγή: enimerosi24