ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Στέλιο, στο είχα πει ότι διάλεξες λάθος πλευρά

Tι είπε ο Ρέλλας στον Κυμπουρόπουλο για το «κρεσέντο κυνισμού» Κύρτσου

Ο ανάπηρος ακτιβιστής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Ρέλλας, καταγγέλει το «κρεσέντο κυνισμού» του επίσης υποψηφίου με τη ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου εναντίον της υποψηφιότητας Κυμπουρόπουλου.
Στην εμφάνιση του ο Γιώργος Κύρτσος υποστηρίζει ότι..
ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα βγει πρώτος με «κοινωνικά» κριτήρια, ότι δεν υποκλινόμαστε στην πολιτική του σοφία. Αντιπαραβάλει την πολιτική σοφία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που θα βγει δεύτερος - πάντα κατά τον κ. Κύρτσο. Με αφορμή αυτή τη δήλωση ο Αντώνης Ρέλλας καταγγέλει την εργαλειοποίηση της αναπηρίας Κυμπουρόπουλου από τη ΝΔ και κάνει λόγο για «άθλια τοποθέτηση» του Γιώργου Κύρτσου
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Αντώνη Ρέλλα και δείτε το Video με τις δηλώσεις Κύρτσου:
"Ατράνταχτη απόδειξη της εργαλειοποίησης Κυμπουρόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία.
Σε ένα κρεσέντο κυνισμού άνευ προηγουμένου επιδόθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος στην εκπομπή Contra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο στο Contra Channel.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως «εντάξει, ο Κυμπουρόπουλος θα βγει με κοινωνικά κριτήρια πρώτος, δεν υποκλινόμαστε στην πολιτική σοφία του Κυμπουρόπουλου, υποκλινόμαστε στον κοινωνικό συμβολισμό του Κυμπουρόπουλου», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον άγριο πατερναλισμό που διέπη την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ενώ επιβεβαιώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε την υποψηφιότητα Κυμπουρόπουλου ως ένα ψηφοθηρικό εργαλείο, γεγονός που έχω σημειώσει επανειλημμένα από την αρχή της προεκλογικής περιόδου.
Όμως, πίσω από αυτή την άθλια τοποθέτηση του κυρίου Κύρτσου κρύβεται και κάτι ακόμα πιο προσβλητικό για τον Στέλιο, εμένα, και όλους τους ανάπηρους. Κατά τη Νέα Δημοκρατία λοιπόν, ο Στέλιος δεν μπορεί να εκφέρει πολιτικό λόγο, δεν μπορεί να εισφέρει στα πολιτικά πράγματα, η χρησιμότητά του περιορίζεται μόνο στον «κοινωνικό συμβολισμό».
Ε, όχι λοιπόν κύριε Κύρτσο και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, ο Στέλιος, εγώ, όλοι οι ανάπηροι, ανεξαρτήτως των πολιτικών μας καταβολών και των επιλογών συστράτευσής μας, όχι μόνο μπορούμε, αλλά πρέπει να εκφέρουμε πολιτικό λόγο.
Αυτό είναι ένα δικαίωμα που έχουμε κερδίσει με αγώνες και κανείς δεν είναι σε θέση να μας το στερήσει.
Υ.Γ. Στέλιο, στο είχα πει πως διάλεξες λάθος πλευρά.
Αντώνης Ρέλλας
Σκηνοθέτης - Ανάπηρος ακτιβιστής
Υποψήφιος ευρωβουλευτής Σύριζα"
- πηγή: documentonews