ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γ. Παπαδάκης σε τηλεθεατή: Κάθαρμα, θα σου κάνω μήνυση

Ας τολμήσoυν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ να βγάλουν τα payroll

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από μήνυμα τηλεθεατή, το οποίο διάβασε «στον αέρα» της εκπομπής του.
Συγκεκριμένα, διαβάζοντας τα μηνύματα των τηλεθεατών, όπως συνηθίζει, «έπεσε» πάνω σε ένα μήνυμα για τον γιό του:..
«Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μαλ@@@@ τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;».
Αν και στην αρχή ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε ήρεμα, λέγοντας ότι ο γιος του κάνει με υποτροφία το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Καποδιστριακό και το μάστερ του με άριστα, στη συνέχεια άρχισε να εκνευρίζεται και επανήλθε λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή κατά του τηλεθεατή. «Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή. Γιατι; Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτοί που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ας τολμήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία να βγάλουν τα payroll. Τους πληρωμένους δημοσιογράφους. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα», είπε, έξω φρενών, ο παρουσιαστής.
- από το documentonews