ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

«Πλάτες της ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ σε μαϊμού εργοδότες»

Από την παράταξη «Νέα ΕΣΗΕΑ» λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση με τον τίτλο «Πλάτες της ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ σε μαϊμού εργοδότες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ». Αναλυτικά:
"Ανακοίνωση με άσφαιρα πυρά έβγαλε πάλι η διασκεδάστρια των εργοδοτών πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Το Ενωμένο- Συσπειρωμένο προεδρείο πάσχει τουλάχιστον από..
δημοσιογραφική ανεπάρκεια και το μόνο ταλέντο που διαθέτει είναι αυτό του copypaste.
Αλλιώς πως να εξηγήσει κάποιος την φασόν καταγγελία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κατά της εργοδοσίας του site «Thefact.gr», μία ανακοίνωση-καταγγελία που εκθέτει ανεπανόρθωτα το ιστορικό σωματείο.
Αν πραγματικά η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ είχε στοιχειώδη δημοσιογραφικά αντανακλαστικά δε θα ζητούσε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης «να ελέγξει εάν είναι αληθές ότι περιέχεται στα μητρώα της η εν λόγω ιστοσελίδα» Θα μπορούσε να το διαπιστώσει με μια απλή αναζήτηση στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας που είναι δημόσιο και να μάθει ότι πράγματι, η εν λόγω εταιρία είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο. Δεν μιλάμε δηλαδή για δημοσιογραφική έρευνα για Πούλιντζερ, αλλά για μια απλή αναζήτηση που θα κατάφερνε με επιτυχία μαθητής δημοτικού.
Έτσι, αντί η ΕΣΗΕΑ να ζητά έλεγχο από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και να αυτοξεφτιλίζεται, θα έπρεπε να θέσει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση για το πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το μητρώο που εγγράφει κάθε τυχάρπαστο εργοδότη χωρίς κανέναν έλεγχο.
Αν πραγματικά όσοι ψήφισαν να εκδοθεί αυτή η κατάπτυστη ανακοίνωση είχαν στοιχειώδες δημοσιογραφικό ενδιαφέρον θα έψαχναν και θα ανακάλυπταν ότι η εμφανιζόμενη ιδιοκτήτρια της εν λόγω ιστοσελίδας είναι στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας. Προφανώς όμως τα αλισβερίσια με την κυβέρνηση δεν τους επιτρέπουν να υπερασπιστούν όπως πρέπει τους συναδέλφους τους που έπεσαν θύμα της ιδοκτησίας της ιστοσελίδας thefact.gr
ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ"