ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Μετά το ξενύχτι, για καφέ με τον Αντώναρο στο Κολωνάκι

Ο φωτογραφικός φακός του Newpost εντόπισε σε κεντρικό καφέ του Κολωνακίου τον Άρη Σπηλιωτόπουλο παρέα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, να τα λένε εν όψει εκλογών και εν μέσω πολιτικών ζυμώσεων.
Οι δύο πολιτικοί έπιναν τον καφέ τους το μεσημέρι της Πέμπτης και φαίνεται να είχαν σοβαρή συζήτηση, όπου δεν χωρούσαν πολλά..
χαμόγελα. Πιθανότατα, ο... ξενυχτισμένος κ. Σπηλιωτόπουλος να έλεγε στον συνάδελφό του τι είπε στην χτεσινοβαδινή εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ όπου ήταν καλεσμένος. Στη συνέντευξη που της παραχώρησε μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ο πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ εμφανίστηκε πικραμένος με την Πειραιώς, καθώς, όπως είπε, δεν τον κάλεσαν σε συστράτευση ως όφειλαν εκ του καταστατικού.
Όσο για τον Ευάγγελο Αντώναρο, σε σημερινή συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι είναι στα σκαριά η πολιτική του κίνηση, καθώς έχει έτοιμο και το όνομα και το λογότυπο αυτής. Πρόσθεσε δε ότι θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις μετά τις ευρωεκλογές και ότι «έχει μιλήσει και με πολιτικούς». Ενδεχομένως, και αυτό το κομμάτι να ήταν κεντρικό στη συζήτηση...
- από το newpost.gr