ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Απρέπεια του γραφείου της Κομισιόν στην Αθήνα κατά του ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Με έκπληξη είδαμε σήμερα να δημοσιεύεται σε αθηναϊκή εφημερίδα (η οποία ουδεμία ευθύνη φέρει) άρθρο του Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Κλοντ Γιούνκερ ενόψει των ευρωεκλογών". Αυτό αναφέρει σε τηλεγράφημα του το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο που ξεκαθαρίζει:
«Το ίδιο ακριβώς άρθρο όμως,..
είχε στείλει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (μετά από συνεννόηση πριν από αρκετές εβδομάδες) ο εκπρόσωπος του κ. Γιουνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς προκειμένου να δημοσιευτεί αποκλειστικά στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την παραμονή των ευρωεκλογών.
Άγνωστο για ποιο λόγο, το Γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα αγνόησε τον κ. Σχοινά και διοχέτευσε το άρθρο του Ζακ Κλοντ Γιούνκερ και σε αθηναϊκή εφημερίδα (η οποία επαναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη φέρει), αφού προφανώς και δεν γνώριζε για τη συνεννόηση του εκπροσώπου του Προέδρου της Κομισιόν με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαμαρτύρεται έντονα για την απρέπεια αυτή του γραφείου Αθήνας της Κομισιόν εναντίον του εθνικού πρακτορείου της Ελλάδας και φυσικά γνωστοποίησε την υπόθεση στο προεδρείο της Συμμαχίας των Ευρωπαϊκών Πρακτορείων Ειδήσεων (ΕΑΝΑ) - μέλος του οποίου είναι το ΑΠΕ ΜΠΕ».